Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

η Ελλάδα στα δύο




1. Τα Τέμπη συνεχίζουν να είναι κλειστά, την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να κλείσουν και οι παράδρομοι από τις κινητοποιήσεις των αγροτών.
2. Κρατήσεις για τρένα του ΟΣΕ δεν γίνονται πια τηλεφωνικά. Για να βγάλεις εισιτήρια χρειάζεται μια εργάσιμη μέρα στημένος στις ουρές.
3. Στον σταθμό Θεσσαλονίκης ΔΕΝ μπορούν να κόψουν εισιτήρια μετά επιστροφής για Αθήνα, γιατί πρέπει να συνεννοηθούν με τους αντίστοιχους σταθμούς που ζητάς, κάτι που συνέβαινε στις αρχές του περασμένου αιώνα. Ο κόσμος ουρές αναρωτιέται σε ποια χώρα ζει.
4. Το ελικοφόρο αεροπλανάκι (χωρίς κανένα διακριτικό/αναγνωριστικό νούμερο) για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης προσγειώθηκε καλά. Το ταξί για την γειτονική Καβάλα στοίχισε 40 ευρώ. Λεωφορεία ΔΕΝ υπάρχουν χρόνια τώρα.
5. Ο διαχωρισμός (συγγνώμη, η αποκοπή θέλω να πω) βορείου και νοτίου Ελλάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει το καινούργιο πέρασμα για Βουλγαρία από Ξάνθη.






.

1 σχόλιο:

  1. Το τελευταίο κομμάτι της τελευταίας πληροφορίας είναι το μόνο καλό. Τώρα θα 'χουμε κι άλλη πρόσβαση στη Βουλγαρία. Θα φύγουμε ευκολότερα και θ' αποφύγουμε και τις ουρές. Μπράβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η κεφαλή του Απόλλωνα σε ανασκαφή στους Φιλίππους

Η κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα που βρέθηκε στην ανασκαφή στους Φιλίππους. Ένας τόπος που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα "βορειοελλαδίτικα&qu...