Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Θεατρική ανάγνωση του διηγήματος "Ο ξένος που έφυγε"

Φεστιβάλ Νάξου 2013 στον Πύργο Μπαζαίου

Για 13η χρονιά το Φεστιβάλ Νάξου ανοίγει τις πύλες της δημιουργίας, της έκφρασης και της καλλιτεχνικής αναζήτησης στον Πύργο Μπαζαίου.

Η έναρξη του Φεστιβάλ, που και φέτος την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Στέλιος Κρασανάκης, είναι το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης "Μίτος - η πορεία" με έργα της Όλγας Πλαστήρα από Ναξιακό μάρμαρο. Στην έκθεση προσκαλεί το ζωγράφο-χαράκτη, Αντζέι Βισνιέφσκυ.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 21:00, «Ο ξένος που έφυγε» Performance ανάγνωσης με το συγγραφέα, Θεόδωρο Γρηγοριάδη. Ακολουθεί, “Καλοκαιριφέρ” συναυλία με το Φοίβο Δεληβοριά το Σάββατο 22 Ιουνίου...

Ο Πύργος Μπαζαίου (Φωτογραφία:bazeostower.gr)
Bookmark and Share
   

Κυριακή 16/6 -΄Ωρα 21:00 – Πύργος Μπαζαίου

«Ο ξένος που έφυγε»  Θεατρική ανάγνωση

Ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης διαβάζει την πρωτοπρόσωπη αφήγηση ενός Κούρδου παράνομου μετανάστη που ήρθε από το Ιράκ στην Ελλάδα και την πορεία του στην Ευρώπη αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.

Το αφήγημα πρωτοδημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ Μαγκαζίνο και περιλαμβάνεται στην συλλογή διηγημάτων "Το αποτύπωμα της κρίσης" (Μεταίχμιο 2012). 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέλιος Κρασανάκης

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κεφαλή του Απόλλωνα σε ανασκαφή στους Φιλίππους

Η κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα που βρέθηκε στην ανασκαφή στους Φιλίππους. Ένας τόπος που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα "βορειοελλαδίτικα&qu...