Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Δυο χρόνια LIFO

Κανείς δεν αμφιβάλλει πια ότι τα free-press και τα blogs είναι οι μεγάλοι νικητές της επικοινωνίας. Δώσανε φωνή σε νέους ανθρώπους, καταγράψανε το πνεύμα και το ρυθμό της εποχής τουλάχιστον όπως διαμορφώνεται στις μεγαλουπόλεις. Η LIFO γιόρτασε τα 2 χρόνια της με ένα μεγάλο, ανοιχτό πάρτυ, σε μπαρ, με δωρεάν ποτά και ωραίο πλήθος. Γενναιοδωρία μιας εφημερίδας που δεν ζητάει καν αντίτιμο από τους αναγνώστες της.
Παρέα ο Θεσσαλονικιός Χρήστος Παρίδης του περιοδικού, η Εύα Στάμου (που έγραψε το "Ντεκαφεϊνέ"), ο Φώτης Θαλασσινός ("Λούπα") νέα παιδιά που δεν βιάζονται να εμπλακούν στην δίνη των εκδοτικών. Α, και ο Αντώνης με σπουδές πάνω στον Σαρτρ και πρόσφατες μνήμες από το Μάντσεστερ.
Ο Τσαγκαρουσιάνος χαρές στην υποδοχή.
Και ο Γιώργος Χρονάς να πίνει σε μια γωνιά.
Περάσαμε καλά και φύγαμε τρεκλίζοντας.
Χρόνια πολλά.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Θόδωρε,

    Οπως πολύ ωραία το έθεσες χθες το βράδυ, το πάρτυ του Lifo ήταν ανοιχτό σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, όπως ανοιχτή είναι και η θεματολογία του περιοδικού στα τόσο διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν την πόλη μας.

    Σήμερα από τους ‘Χάρτες’ διάβασα δύο πολύ δυνατές ιστορίες, τους ‘Πολιορκημένους’ και τα ‘Κορίτσια στα σπίτια’

    Καλό απόγευμα,

    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η κεφαλή του Απόλλωνα σε ανασκαφή στους Φιλίππους

Η κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα που βρέθηκε στην ανασκαφή στους Φιλίππους. Ένας τόπος που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα "βορειοελλαδίτικα&qu...